Antena 3 CNN Actualitate Măști medicale de protecție de la Coneltex - producătorul român cu inițiativă!

Măști medicale de protecție de la Coneltex - producătorul român cu inițiativă!

În momentul în care pandemia a luat amploare, iar COVID-19 a ajuns în România, a început, pe nepusă masă, criza severă a măștilor. Era aproape imposibil ca în momentul declarării stării de urgență publicul român să găsească stoc de măști. Într-un astfel de moment crucial, Coneltex, producător de produse textile până în acel moment, a luat inițiativă.

Măști medicale de protecție de la Coneltex - producătorul român cu inițiativă!
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   11:03

Coneltex era pe atunci singura fabrică din Suceava ce producea masti medicale de protectie. Încă de la început a pus la dispoziția publicului astfel de produse la preț accesibil - 2 lei bucata. În momentul de față produce în jur de 10.000 - 15.000 de măști pe zi, iar prețul acestora a scăzut. Acum vorbim de 1 leu bucata, iar în varianta achizițiilor en-gross prețul scade. Se poate spune astfel că producătorul Coneltex a contribuit activ la diminuarea crizei de măști de pe piaţa locală cel puţin.

Coneltex pune în cadrul site-ului său oficial, spre vânzare, măști medicale de protecție!

Publicul ce nu este din Suceava sau din apropieri poate achiziționa măști medicale din cadrul magazinului online oficial. Coneltex.ro este locul în care măștile medicale de la acest producător beneficiază deseori și de reduceri de preț.

Așadar, CONELTEX vine în ajutorul publicului român la scară largă. Din cadrul magazinului online pot fi achiziționate seturile. Coneltex vinde doar în cutii şi nu la bucată, din rațiuni practice, dar și igienice. Fiecare cutie conține 50 de măști, fără reduceri aplicate fiind vorba de 1 leu per bucată.

Măștile medicale de la Coneltex sunt avizate de Ministerul Sănătății!

Ca de fiecare dată, Coneltex pune un mare preț pe calitatea produselor pe care le produce și le pune ulterior la dispoziția publicului țintă. Nu face rabat de calitate nici când vine vorba de măști. Așadar, măștile produse în fabrica din Suceava sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Vorbim aici de măști faciale medicale de tip M100, clasa I. Însuși producătorul afirmă că măștile medicale produse în fabrica sa au filtrul mai gros decât cele din China. Cele create la Coneltex au materialul filtrant, pe metru pătrat, de 100 g, în timp ce cele din China au materialul filtrant de doar 20 - 25 grame per metru pătrat.  

Din nou amintim de faptul că atunci când publicul alege să achiziționeze măști en-gross, prețul per bucată scade. Mai multe detalii de interes privind măștile regăsesc cei interesați în cadrul magazinului online oficial, coneltex.ro.

Coneltex salvează România - măștile sunt acum ușor de găsit!

Chiar și în cazul unui val doi de îmbolnăviri, scenariu pe care îl trăim acum când masca a redevenit obligatorie oriunde, românii pot respira ușurați - stocurile de măști nu par a avea cum să se epuizeze. Coneltex produce zilnic, pe bandă rulantă, măști medicale de protecție pentru a acoperi nevoia fiecărui român. Reușește cu brio să satisfacă toate așteptările acum, iar cu siguranță și în viitor lucrurile vor arăta la fel.

Fabrica Coneltex se află pe strada Grigore Alexandru Ghica, nr. 18, Suceava. Pentru mai multe detalii, personalul poate fi contactat la numărul de telefon 0735 194 314.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close