Antena 3 CNN Actualitate Maşina premierului Emil Boc, atacată cu ouă (VIDEO)

Maşina premierului Emil Boc, atacată cu ouă (VIDEO)

Maşina premierului Emil Boc, atacată cu ouă (VIDEO)
17 Iul 2009   •   16:03

Atac cu ouă asupra premierul Emil Boc, în faţa Consiliului Judeţean Timiş. Când premierul a părăsit instituţia, un bărbat a aruncat cu ouă spre maşina în care urcaseră Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Atacatorul nu şi-a atins ţinta iar ouăle s-au spart pe scările consiliului judeţean. După atac, bărbatul a fugit pe o stradã perpendicularã celei pe care se aflã Palatul Administrativ.

Premierul susţine că nici nu a observat ce s-a întâmplat. "Nu ştiu, nu am văzut ce s-a întâmplat, dar, în vremuri de criză, un prim-ministru trebuie să fie pregătit şi să se aştepte la orice", a spus Boc, întrebat de presă despre acest incident.

Nicio maşină nu a fost atinsă de ouăle aruncate iar coloana în care rula maşina premierului nu s-a oprit în urma incidentului, potrivit Mediafax. Resturile au fost adunate de femeile de serviciu de la Palatul Administrativ, iar jandarmii au luat declaraţii de la martorii incidentului.

Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, se află, vineri, într-o vizită în judeţul Timiş. Ei s-au oprit pe şantierul centurii Timişoarei, la sediul PDL şi la Consiliul Judeţean.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc masina premier Berceanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close