Antena 3 CNN Actualitate Maşina lui Vadim surprinsă de camere trecând pe roşu (VIDEO)

Maşina lui Vadim surprinsă de camere trecând pe roşu (VIDEO)

Maşina lui Vadim surprinsă de camere trecând pe roşu <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Sep 2007   •   18:56

Maşinile unor demnitari trec prin centrul Capitalei, în viteze cailor putere, pe roşu, nu pe verde ca şoferii de rând. Pentru ei, semaforul este doar un decor lipsit de importanţă, pe marginea străzilor. Nici măcar nu îi interesează că, din cauza lor, s-ar putea produce accidente, dintre cele mai grave. Calea Victoriei: în timp ce maşinile stau liniştite la semafor aşteptând culoarea verde, apar două maşini cu numere de înmatriculare de Parlament.

Seara, pe Maşina de teren, B-77-SEN e folosită de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, iar limuzina B-13-DEP, se află în custodia lui Gelil Ersegep, chestor al Camerei Deputaţilor şi el membru al PRM. Urmează o cursă nebunească prin centrul Bucureştiului, iar pe Bulevardul Elisabeta în dreptul intersecţiei Vasile Pârvan, acelaşi cuplu de maşini sfidează din nou cu nonşalanţă culoarea roşie a semaforului. Mai mult, în graba lor erau să lovească şi un autobuz plin cu călători care intrase în intersecţie regulamentar.

Senatorul Corneliu Vadim Tudor nu a putut fi contactat pentru a da explicaţii în legătură cu imaginile surprinse de telespectatorul Antenei 1, În schimb, chestorul Camerei Deputaţilor, Gelil Ersegep, cel care are drept de folosinţă asupra limuzinei B-13-DEP, susţine că, la volanul maşinii sale se afla altcineva.

În mod normal, trecerea pe culoarea roşie a semaforului se sancţionează cu ridicarea permisului de conducere şi o amendă consistentă.

MAŞINILE OFICIALILOR TREC CU NONŞALANŢĂ PE ROŞU

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close