Antena 3 CNN Actualitate Maşină de poliţie, răsturnată după ce a fost izbită de un alt autoturism, în Brăila. Un agent a ajuns la spital

Maşină de poliţie, răsturnată după ce a fost izbită de un alt autoturism, în Brăila. Un agent a ajuns la spital

Captur? de ecran 2024-08-31 164721
Maşină de poliţie, răsturnată după ce a fost izbită de un alt autoturism, în Brăila. Foto: Facebook/Cătălin Chivu
de I.C.    |    31 Aug 2024   •   16:48

Un poliţist din Brăila care era în timpul serviciului a fost rănit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un şoferită neatentă. În urma impactului, autospeciala s-a răsturnat, iar agentul a ajuns la spital.

O banală neacordare de prioritate s-ar fi putut termina foarte rău. Pe drumul european 584, în localitatea Viziru, o doamnă în vârstă de 55 de ani a ieșit dintr-un peco, fără să se asigure, și a croșat o autospecială de poliție, care se afla în patrulare în zonă. 

În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar agentul a avut nevoie de îngrijiri medicale. El, de altfel, este acum internat la Spitalul de Urgență din Galați. 

Autospeciala se deplasa în regim normal și era condusă de un agent de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru, aflat în timpul serviciului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close