Antena 3 CNN Actualitate Mărturisirile soţiei lui Adrian Pintea (VIDEO)

Mărturisirile soţiei lui Adrian Pintea (VIDEO)

Mărturisirile soţiei lui Adrian Pintea (VIDEO)
12 Iun 2007   •   23:38

Adrian Pintea avea planuri mari de viitor, în ciuda bolii care îl măcina. A refuzat constant ajutorul medicilor pentru că se temea de operaţie. Soţia lui a rămas acum cu regretul că nu l-a convins să se lase ajutat, dar şi cu fericirea anilor în care l-a avut alături. Mărturisile au fost făcute de Lavinia Pintea luni seară pe Antena 2, la emisiunea Agentul VIP a lui Cristi Brancu. ?Eu cred în destin şi cred că nu este nimic întâmplător. Şi am spus: când inima lui Adrian a încetat să mai bată, ea a început să bată în fiecare din noi, în fiecare din cei care l-am iubit?, spune Lavinia Pintea.

Năpădită de amintiri, Lavinia a vrut ca toată lumea să înţeleagă că nu este nimeni vinovat de moartea lui Adrian. ?Ştiţi că Adrian a reprezentat pentru mine totul: viaţa mea, raţiunea mea de a fi, dar vă spun, ca medic, că toţi colegii mei medici au tras de viaţa lui până în ultimul moment. Au fost oameni care nu au plecat de lângă el?.

Lavinia spune că Adrian Pintea se lupta de ani de zile cu boala însă a refuzat constant orice ajutor. Se temea de operaţie aşa că şi-a asumat riscurile. ?Am încercat ani de zile să îl conving să facem transplantul hepatic. Mă refuza din start şi mă ruga, mă implora: mami, te rog, orice dar nu asta?.

Moartea marelui actor a fost un şoc pentru toată lumea. Lavinia însă nu a a vut timp să plângă. Ea a trebuit să se ocupe de tot. Luni seară însă amintirile au fost mai puternice. ?Abia astăzi am reuşit să ajuns şi să mă rog cum trebuie, să-mi plâng soţiorul?.

Citiţi ULTIMUL INTERVIU DAT DE ADRIAN PINTEA

Citiţi ADRIAN PINTEA ÎŞI DOREA UN COPIL

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close