Antena 3 CNN Actualitate "Au dat cu bâtele până l-au lăsat inconștient". Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București

"Au dat cu bâtele până l-au lăsat inconștient". Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București

Oamenii care s-au strâns noaptea trecută în fața Parcului Crângași din București, locul unde un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie, au oferit detalii despre cumplita crimă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   09:30

O crimă cumplită a avut loc în București, în fața Parcului Crângași, unde un bărbat a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost lovit cu bâte în faţa Parcului Crângaşi, în încercarea de a le apăra pe fetele concubinei sale. Agresorii, care s-au facut nevazuţi la scurt timp, au fost prinşi şi duşi la secţie. 

"A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și, pentru că s-a băgat între cei doi tineri, au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient", a spus un martor. 

Tragedia a avut loc chiar în mijlocul străzii, acolo unde un minor şi un alt tânăr l-au luat la bătaie pe bărbatul de 46 de ani. Imediat după incident, atacatorii s-au făcut nevăzuţi.

"Niște puști i-au dat în cap cu bâta. L-au lăsat jos și au fugit. Așa am auzit și eu. Se spune că ar fi fost mai mulți, vreo 7-8", a mai povestit cineva.

Se pare că scandalul ar fi izbucnit din cauza unor fete, iar victima ar fi sărit în apărarea lor.

"Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă", a spus altcineva.

Potrivit martorilor, victima nu a avut nicio şansă, chiar dacă la faţa locului au sosit imediat echipele de prim ajutor.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close