Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, sora soţiei lui Marian Drăgulescu a sesizat, duminică noaptea, secţia 9 de Poliţie din Capitală, prin serviciul 112, cu privire la un caz de violenţă domestică. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa în care se afla Larisa Drăgulescu şi au dus-o la spital. Aceasta nu a dorit să depună plângere împotriva lui Marian Drăgulesc şi niciunul dintre cei doi nu au comentat incidentul.
Se ştie că nemulţumirile din familia sportivului durează de mai bine de doi ani, când Marian spunea că vrea să divorţeze. Curând, s-au împăcat, iar Marian părea devotat familiei. În timpul Olimpiadei de la Beijing, a existat chiar şi o campanie mediatică ce atesta calităţile paterne ale gimnastului. Acesta dorea să strângă bani pentru ca fetiţa lui să se vindece de hipoacuzie.
Miercuri, Marian trebuia să se prezinte la lot, pentru a se reîntâlni cu vechii colegi şi antrenori. Nu a făcut-o, iar colegii bănuiesc că se ascunde după scandalul făcut public de soţia sa.
Larisa Drăgulescu şi-a scos un ceriticat medico-legal, dar nu a depus plângere la poliţie.
Ratări la Olimpiadă, ratări în căsnicie
Legitimat la clubul CS Dinamo Bucureşti, Marian Drăgulescu, în vârstă de 27 de ani, s-a făcut remarcat la Campionatele Europene din 2004, unde a câştigat patru medalii de aur şi a devenit unul dintre principalii pretendenţi la medaliile olimpice la Jocurile Olimpice de Vară din 2004 de la Atena. Nu a strălucit însă. Şi-a ajutat echipa să câştige medalia de bronz, iar la individual a reuşit să câştige medalia de argint la sol şi medalia de bronz la sărituri. Acestea fiind de altfel şi aparatele sale preferate.
Drăgulescu, absolvent al ANEFS, şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională în 2005, dar a revenit asupra deciziei sale participând la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câştigat medalia de aur la sărituri. La Olimpiada de la Beijing, din 2008, Drăgulescu pornea ca favorit în proba de sărituri şi toate speranţele noastre pentru o medalie de aur se legau de evoluţia lui la acest aparat. Istoria de la Atena s-a repetat însă. După o săritură perfectă, notată cu 16,800, Drăgulescu a căzut la a doua săritură. Diferenţa faţă de Olimpiada din Grecia a fost că de această dată nu a mai prins nici măcar medalia de bronz.
Palmares:
2000 - CE Bremen - aur la sol, argint cu echipa şi bronz la individual compus;
- Cupa Mondială Glasgow - aur la sărituri;
2001 - CM Gent - aur la sărituri şi sol;
2002 - CE Patras - aur cu echipa, argint la sărituri, bronz la sol;
- CM Debrecen - aur la sol;
- Cupa Mondială Stuttgart - aur la sol, bronz la sărituri;
2003 - CM Anaheim - argint la sărituri;
- Cupa Mondială Stuttgart - aur la sărituri;
2004 - JO Atena - argint la sol, bronz la sărituri şi cu echipa;
- CE Ljubljana - aur la individual compus, sol, sărituri şi cu echipa;
- Cupa Mondială Gent - aur la sărituri;
- Cupa Mondială Glasgow - argint la sărituri, bronz la sol;
- Cupa Mondială Lyon - argint la sărituri;
2005 - CE Debrecen - aur la sol;
- CM Melbourne - aur la sărituri;
- Cupa Mondială Maribor - aur la sărituri şi sol;
- Cupa Mondială Gent - bronz la sărituri şi sol;
- Cupa Mondială Paris - aur la sărituri şi sol;
2006 - CE Volos - aur la sărituri, argint cu echipa şi la sol;
- CM Aarhus - aur la sărituri şi sol;
- Cupa Mondială Sao Paolo - aur la sărituri;
- Cupa Mondiala Lyon - aur sărituri şi sol;
2007 - Cupa Mondială Paris - aur sărituri şi sol.
Antena3.ro