Antena 3 CNN Actualitate Marea Britanie. Motociclist ucis pe autostradă (GALERIE FOTO)

Marea Britanie. Motociclist ucis pe autostradă (GALERIE FOTO)

Marea Britanie. Motociclist ucis pe autostradă <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
13 Aug 2007   •   18:55

Un motociclist a fost ucis cu o armă de foc pe autostrada M40 din Marea Britanie. Poliţistii care investighează crima nu i-au identificat încă pe făptaşi, dar încearcă să ia urma unui Rover 620 de culoare verde, a cărui prezenţă a fost semnalată în apropierea locului unde au avut loc împuşcăturile, între intersecţiile 12 şi 13. Autostrada este momentan închisă, însă se aşteaptă ca ea sa fie redeschisă imediat după finalizarea cercetarii riguroase a zonei. Victima, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a participat la festivalul anual al motociclistilor Bulldog Bash, în apropierea localităţii Stratford.

Poliţia ia în calcul posibilitatea ca el să nu fi fost de origine engleză, dar să fi trait in Marea Britanie de ceva timp. O examinare postumă urmează a fi efectuată, în urma căreia se aşteaptă ca victima să fie identificată. Bulldog Bash este considerat cel mai important loc de întalnire şi distracţie al motociclistilor din toată Europa, atrăgând zeci de mii de motociclişti si ascultatori de muzică rock de pe întreg continentul.

Detectivii analizează asemanarile dintre crima de ieri şi un alt incident armat în care trei motociclişti au fost împuşcaţi pe M40 cu 6 ani în urmă. Motocliştii, din Canada şi Franţa, călătoreau dinspre Bulldog Dash spre Oxford, când au fost împuşcaţi dintr-o maşină chiar în mijlocul drumului. M40 rămâne închisă în partea de sud între intersecţiile 15 şi 12 şi în partea de nord, între interescţiile 12 şi 14.

Skynews.com

Click aici pentru GALERIE FOTO

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close