Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Babasha reacționează după ce o polițistă a fost bătută în timp ce el cânta, la Cernavodă: „Niciodată nu am instigat la rău”

Manelistul Babasha reacționează după ce o polițistă a fost bătută în timp ce el cânta, la Cernavodă: „Niciodată nu am instigat la rău”

babasha concert cernavoda politista batuta
„Nu era concertul meu! Era concert organizat de către primărie”, a spus Babasha | Sursă colaj foto: Instagram (stânga), captură video (dreapta)
de A.S.    |    17 Aug 2024   •   00:17

Manelistul Babasha a reacționat vineri seară, după incidentul petrecut la Cernavodă joi seară, în timp ce el cânta, în care o polițistă a fost bătută de un bărbat. „Niciodată nu am instigat la rău, încerc să promovez doar bunătatea și credința”, a scris el într-o postare pe Instagram.

„Nu era concertul meu! Era concert organizat de către primărie, la care au fost invitați mai mulți artiști.

S-a întâmplat la momentul meu din concert! Niciodată nu am instigat la rău, încerc să promovez doar bunătatea și credința.

Am văzut atâtea comentarii... dar e ok! Eu știu cine sunt și cât îmi iubesc susținătorii, care sunt 70% copii și respect asta și iubesc asta, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt atâția copii care mă iubesc înapoi!

În încercarea de a mă face pe mine să par personajul negativ, nu vă dați seama că voi sunteți personajul ăla?

Bătăi și nenorociri se întâmplă peste tot. De când lumea și pământul, nu doar la „ciori" ca mine, așa cum spuneți prin comentarii!

Melodiile mele sunt despre iubire, într-o formă mai amuzantă sau mai reală, nicidecum despre bătaie sau alte prostii!

Nici nu cunoașteți omul în cauză și aruncați numai cu rău! Să nu vă mirați când aveți necazuri, că tot voi vi le provocați!”, a scris Babasha într-o postare făcută pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B A B A S H A (@babashaofficial)

×
Subiecte în articol: babasha concert politist
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close