Antena 3 CNN Actualitate Manelele, ca atracţie turistică. O tânără din Tokyo a venit la Bucureşti pentru a studia FENOMENUL

Manelele, ca atracţie turistică. O tânără din Tokyo a venit la Bucureşti pentru a studia FENOMENUL

Manelele, ca atracţie turistică. O tânără din Tokyo a venit la Bucureşti pentru a studia FENOMENUL
Sursa foto: Foto captura YouTube
01 Mar 2013   •   20:31

Maneaua poate fi orice. O nouă atracţie turistică sau o idee bună de business. O ştie Misuzu. O femeie de 31 de ani, din Tokyo, care a venit la Bucureşti pentru a studia fenomenul "manele".

După un mariaj de numai doi ani, cu un român, fan al genului, Misuzu a vrut să ducă maneaua până în Japonia. Pentru asta, a intrat în graţiile cântăreţilor de manele şi a apărut chiar şi într-un clip.

"Prima dată ascultam muzică ţigănească, la mine în ţară. Apoi am vrut să vin în România, pentru că aici sunt foarte mulţi oameni. Am vrut să vin aici şi m-am hotărât să vin aici. Mai apoi am întâlnit foarte mulţi oameni interesanţi. Nu doar rromi, ci şi români care au foarte multe calităţi. Şi de-odată am devenit şi mai interesată de cultura lor, de muzica lor şi am început să învăţ tot mai multe despre ei", a declarat Misuzu Hayasi pentru Observator.

Cele mai multe a învăţat de la fostul ei soţ. Mariajul lor a durat numai doi ani.

I-a rămas doar interesul pentru manele şi pentru businessul cu manelişti, peste hotare. Pentru asta, Misuzu a luat legătura cu impresarul Dan Bursuc, care i-a devenit prieten. Între timp, el a convins-o să apară şi într-un clip. Nu a dus foarte multă muncă de convingere.

Până la cântat, a mai fost un singur pas. Cum Misuzu înţelege deja limba română, nu i-a fost greu să reţină câteva versuri.



×
Subiecte în articol: Observator manelişti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close