Antena 3 CNN Actualitate Manechinul Andre Bîrleanu, care şi-ar fi abuzat sexual şi sechestrat iubita, a fost eliberat

Manechinul Andre Bîrleanu, care şi-ar fi abuzat sexual şi sechestrat iubita, a fost eliberat

andre birleanu facebook
Judecătorii au decis plasarea acestuia în arest la domiciliu. Sursa foto: Facebook | Andre Birleanu
de Georgiana Murgilă    |    13 Iul 2024   •   08:48

Manechinul Andre Bîrleanu, acuzat că şi-ar fi abuzat sexual fosta iubită şi ar fi sechestrat-o într-un apartament din Bucureşti, a fost eliberat

Judecătorii au decis plasarea acestuia în arest la domiciliu. 

Aceasta este o decizie dată de Tribunalul București, favorabilă pentru Andre Bîrleanu, manechinul acuzat de viol și lipsire de libertate. 

Acesta a reușit să îi convingă în cele din urmă pe magistrați să îi înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. 

Această decizie a rămas definitivă, iar acum Andre Bîrleanu trebuie să respecte mai multe obligații pe care le are. 

Astfel, el nu trebuie să părăsească imobilul în care locuiește, iar în cazul în care o face, trebuie să aducă la cunoștința procurorului și a polițiștilor desemnați cu supravegherea sa, motivul deplasării. 

În cazul său, este vorba despre acuzații grave care îi sunt aduse: viol și lipsire de libertate chiar față de fosta lui parteneră de viață. 

Totul s-a întâmplat, potrivit procurorilor, într-un bloc situat în apropierea Poliției Capitalei. Bărbatul i-a cerut fostei sale partenere de viață să urce în locuința lui, lucru pe care l-a refuzat femeia, având în vedere că cei doi se despărțiseră, iar apoi, potrivit anchetatorilor, ar fi urmat violențe. 

De asemenea, femeia ar fi fost supusă unor agresiuni sexuale și ținută cu forța în casă, în așa fel încât un apel la 112 a făcut ca polițiștii să ajungă la locuința bărbatului și să o salveze pe aceasta. 

Acestea sunt acuzații pe care nu le recunoaște fotomodelul. Acesta susține că sunt minciuni din partea fostei sale partenere de viață, însă acesta a mai avut parte de astfel de acuzații și cu privire la o altă fostă parteneră de viață a sa din Republica Moldova, cea care l-a acuzat, de asemenea, de agresiuni. 
 

×
Subiecte în articol: Andre Bîrleanu eliberat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close