Antena 3 CNN Actualitate Mandatele de reţinere pentru Locic şi Căşuneanu au expirat. ÎCCJ judecă cererile de arestare preventivă

Mandatele de reţinere pentru Locic şi Căşuneanu au expirat. ÎCCJ judecă cererile de arestare preventivă

Mandatele de reţinere pentru Locic şi Căşuneanu au expirat. ÎCCJ judecă cererile de arestare preventivă
09 Apr 2010   •   13:38

La ora 13.10 a expirat ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui Marius Locic. Ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui Cotel Căşuneanu a expirat încă de la 12:45. În acest moment, cei doi pot cere să le fie scoase cătuşele. Ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui Forin Costiniu va expira la 13:45. La această oră, a început audierea lui Marius Locic. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu au luat încă o decizie în ceea ce priveşte cererea de arestare a celor trei. La această oră, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se desfăşoară procesul în care se judecă cererile de arestare prevenivă în cazul judecătorului Florin Costiniu şi a oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic.

Cei trei ar putea da ochii chiar cu Cătălin Voicu, de la dosarul căruia a pornit totul. Cererea acestuia de eliberare sub control judiciar va fi judecată tot vineri.

Joi noapte Căsuneanu, Locic şi judecătorul Costiniu au stat după gratii la Direcţia de Cercetări Penale, după ce au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore.

În cazul judecătorului Costiniu, CSM a dat aviz favorabil solicitării DNA de arestare a magistratului.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close