Antena 3 CNN Actualitate Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, într-un dosar de sechestrare de persoane

Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, într-un dosar de sechestrare de persoane

Mario Iorgulescu
Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un nou mandat european de arestare. Sursa foto: Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2024   •   20:10

Pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul fostului fotbalist Gino Iorgulescu, a fost emis un nou mandat european de arestare, în dosarul de sechestrare de persoane unde are o condamnare de 3 ani de închisoare cu executare. Mandatul emis de Judecătoria Sectorului 3 vine la doar o zi distanță după ce Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea din dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat în 2019, sub influența alcoolului și drogurilor.

Poliţia Română anunţă că a notificat autorităţile italiene pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât Mario Iorgulescu să rămână sub controlul acestora.

„În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare.

Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, precizează Poliția Română.

Mario Iorgulescu l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr

În acest dosar în care s-a emis noul mandat european de arestare, Mario Iorgulescu a fost acuzat că, alături de alți inculpați, l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr care le-a împrumutat bani și i-a cerut înapoi.

Mario Iorgulescu scapă de condamnare după ce a omorât un tânăr de 24 de ani. Judecătorii de la ICCJ au anulat sentința

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, joi, recursul în casaţie formulat de Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa, iar dosarul va fi trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă. 

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie 2019 un accident rutier, pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, Secţia ATI, iar ulterior a fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până în 7 octombrie, când a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, el a fost internat la o altă clinică din Italia.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, în august 2020, trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close