Antena 3 CNN Actualitate Mamaia: Satul de Vacanţă inundat cu un mâl urât mirositor (VIDEO)

Mamaia: Satul de Vacanţă inundat cu un mâl urât mirositor (VIDEO)

Mamaia: Satul de Vacanţă inundat cu un mâl urât mirositor <font color=red>(VIDEO)</font>
14 Mai 2008   •   10:27

Satul de Vacanţă din Mamaia a fost inundat de mâl şi mizerie după ce o conductă magistrală ce transporta ape menajere s-a spart în bucătăria unui restaurant. Conductă de apă reziduală s-a spart şi mai mulţi metri cubi de mizerie au ţâşnit în restaurantului ?Casa Vrancea? din Mamaia. Dejecţiile au inundat sala de mese şi curtea restaurantului. Patronul a aflat stupefiat că el este singurul responsabil pentru această nenorocire. Şi asta pentru că localul este construit ilegal pe megistrala de apă reziduală.

Conducta de refulare făcea legătura între staţiile de epurare Constanţa Nord şi Constanţa Sud şi avea un diametru de 800 de milimetri. Potrivit unor specialişti, conducta s-a spart din cauza anexelor complexului contstruit deasupra care erau prea grele şi au afectat integritatea ei.

Explozie la Constanţa


În prezent conducta a fost închisă, dar RAJA nu a a început operaţiunile de reparare a ei. Cheltuielile de reparare şi de igienizare a zonei vor fi suportate de proprietarul restaurantului construit fără autorizaşie, potrivit unui comunicat al RAJA Constanţa. Totodată, SC RAJA SA va depune şi o plângere împotriva proprietarului, pentru distrugere de bunuri.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close