Antena 3 CNN Actualitate Mamaia este în continuare una din cele mai scumpe staţiuni din lume

Mamaia este în continuare una din cele mai scumpe staţiuni din lume

Mamaia este în continuare una din cele mai scumpe staţiuni din lume
Foto: panoramio.com
23 Mai 2011   •   21:16

O plimbare cu velierul face cât vreo 6.000 de bilete de autobuz. O noapte la hotel costă cât chiria pe o lună a unui apartament de 3 camere. Iar pentru un tratament la spa dai cât pe 100 de creme de gălbenele.

Nu vorbim despre tarifele de la Monte Carlo, ci despre fiţele de lux de la Mamaia. S-au dus vremurile când lumea mergea la mare cu rucsacul plin de pâine şi conserve.

Acum, la Mamaia, e la modă raţa. Flambată. Cât să aducă la culoare cu bronzul fetelor care dansează în cluburile de noapte. Bălăceala cu colacul şi datul la vâsle nu mai sunt nici ele la modă. Pentru că acum la Mamaia sunt veliere. Şi le poţi închiria la banii cu care ţi-ai cumpăra o maşină second hand.

Cazarea la gazdă şi nopţile petrecute în campinguri trec şi ele la capitolul amintiri, dacă ai portofelul burduşit. Cu 300 de euro pe noapte poţi sta în cea mai luxoasă cameră de hotel de pe litoral.

Dacă stai într-o astfel de cameră, nu se cade să te plimbi cu orice maşină pe litoral. Uitaţi de titicarul care vă purta din staţiune în staţiune. Deschideţi larg portofelul şi veţi putea închiria o maşină de epocă sau una cu mulţi cai putere.

×
Subiecte în articol: Mamaia statiune masina apartament hotel lux
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close