Antena 3 CNN Actualitate Maldărele de gunoaie ale Capitalei sunt înlocuite cu flori

Maldărele de gunoaie ale Capitalei sunt înlocuite cu flori

Maldărele de gunoaie ale Capitalei sunt înlocuite cu flori
04 Aug 2007   •   14:07

Gunoaiele de la marginea Bucureştiului au fost înlocuite cu flori. Muncitorii de la administraţia domeniului public încă plantează de zor flori pe malul Dâmboviţei, acolo unde în urmă cu doar câteva zile se aflau munţi de gunoaie. Activitatea de strângere a gunoaielor de pe cheiul Dâmboviţei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, a continuat cu acţiuni de cosmetizare a zonei. Mai mulţi angajaţi de la firmele de salubrizare au curăţat trotuarul şi bordurile. Încă de sâmbătă dimineaţă, în zonă au venit şi muncitorii de la administraţia domeniului public pentru a planta flori pe malul Dâmboviţei.

După ce vineri preşedintele Băsescu a criticat felul în care Administraţia Naţională "Apele Române" îngrijeşte albia Dâmboviţei, astăzi câţiva muncitori de la Apele Române s-au pus pe treabă, însă nu cu foarte mult spor. Până în prezent, cele câteva sute de angajaţi ai firmelor de salubrizare au adunat zeci de tone de gunoi aflate pe malul Dâmboviţei.

În ciuda mobilizării generale care a dus la curăţirea zonei, unii bucureşteni au încercat sâmbătă dimineaţă să arunce alte gunoaie. Autorităţile vor supraveghea în următoarea perioadă aria ecologizată pentru ca nimeni să nu mai arunce deşeuri în zonă.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close