Antena 3 CNN Actualitate Mailat a recunoscut crima la două ore după agresiune

Mailat a recunoscut crima la două ore după agresiune

Mailat a recunoscut crima la două ore după agresiune
07 Noi 2007   •   07:54

Imediat după ce a fost reţinut de autorităţile italiene, Nicolae Romulus Mailat a recunoscut în faţa carabinierilor că a bătut-o pe Giovanna Reggiani pentru a-i lua geanta. Acest lucru s-a întâmplat marţea trecută, pe 30 octombrie, la mai puţin de două ore de la comiterea agresiunii, adică în jurul orei 21.30, scriu jurnaliştii de la ?Gardianul?.

Mailat nici nu putea nega actul de violenţa pentru că purta încă ciorapii plini de sânge pe care nu apucase să-i schimbe, iar în baracă fuseseră găsite geanta şi bijuteriile femeii. Nici în acel moment Mailat nu a recunoscut violul. Românul a dat prima sa declaraţie oficială abia vineri, când un judecător a emis pe numele său un mandat de arestare. Mailat nu a mai recunoscut că a lovit-o pe femeie. La acea dată, italianca murise în spital iar cazul devenise o isterie naţională.

La toate audierile care au urmat, Mailat a recunoscut doar furtul genţii, pe care nu îl mai putea nega. Între timp, au apărut probele care infirmă ipoteza violului. Anchetatorii îl acuză pe român de tentativă de omor, agresiune sexuală şi furt.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN GARDIANUL

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close