Antena 3 CNN Actualitate Maidanezul, frate cu românul. Iată câteva dintre evenimentele de la care patrupezii fără stăpân nu au lipsit

Maidanezul, frate cu românul. Iată câteva dintre evenimentele de la care patrupezii fără stăpân nu au lipsit

Maidanezul, frate cu românul. Iată câteva dintre evenimentele de la care patrupezii fără stăpân nu au lipsit
Foto: captura Antena 3
04 Sep 2013   •   15:20

Străinii care vin în România sunt avertizaţi să aibă grija la buzunare dar şi la câinii care umblă peste tot. Maidanezii au devenit un fel de simbol al ţării noastre, alături de cerşetori. Câinii i-au luat prin surprindere chiar şi pe mai marii NATO care au venit la Bucureşti.

În anul 2008, milioane de oameni din toată lumea au fost martori momentului în care o haită a tăiat faţa coloanei oficiale la Summit-ul NATO.

Iar Ziua Naţională a României pare solemnă şi pentru maidanezii autohtoni. Atât în Capitală cât şi în restul ţării, câinii apar la defilările soldaţilor.

Dar atunci când trebuie păstrată eticheta, angajaţii preşedinţiei au grijă ca niciun patruped să nu strice imaginea palatului unde stă şeful statului.

Maidanezii şi-au ..."lătrat" nemulţumirea alături de manifetanţii de la Piaţa Universităţii anul trecut, când mii de oameni au cerut demisia guvernului Boc.

Şi cum câinii sunt din ce în ce mai cosmopoliţi, nu ratează nici cursele din Capitală. În 2007 un maidanez a întrerupt cursa de formula 3 de la Bucureşti

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close