Antena 3 CNN Actualitate Mai multe arme, furate din casa unui notar din Oradea

Mai multe arme, furate din casa unui notar din Oradea

Mai multe arme, furate din casa unui notar din Oradea
09 Ian 2010   •   19:55

Trei arme de vânătoare cu muniţie si două pistoale neletale cu glonţ au fost furate vineri noapte din locuinţa unui notar orădean. Hoţii au intrat în apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc din Oradea, coborând de pe acoperiş pe balcon şi fortand una din ferestre. Există un cerc de suspecţi, dar deocamdată nu au fost identificaţi autorii. Armele au fost date în urmarire naţională, iar poliţiştii efectuează filtre în tot judeţul şi în judeţele limitrofe spre Ungaria.

Hoţii au actionat vineri seară, între orele 21.00-23.00 când notarul era plecat de acasă. Au coborât pe o frânghie de pe acoperişul clădirii şi forţând geamul de la baie. Dulapul în care se aflau armele nu a fost forţat, fiind deschis cu nişte chei găsite în apartament.

Proprietarul detinea armele în mod legal, acestea erau ţinute într-un dulap metalic cu cheie, care a fost găsită, însă, de hoţi într-un sertar din aceeaşi încăpere. Astfel au reuşit sa deschidă dulapul fără nicio problemă. Pe lângă arme, hoţii au reuşit să sustragă muniţie şi o sumă de bani. Vecinii spun că nu au vazut si nu au auzit absolut nimic.

Poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi. Vineri noapte au pus filtre la ieşirile şi intrările în oraş, de sâmbătă au organizat filtre şi în judeţele limitrofe şi chiar la graniţă, pentru prinderea hoţilor. Se pare că acum trei ani, casa notarului a mai fost spartă, iar atunci i-a fost furat un seif cu o sumă importantă de bani.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close