Antena 3 CNN Actualitate MAI a dispus cercetarea şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, "pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională"

MAI a dispus cercetarea şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, "pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională"

MAI a dispus cercetarea şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, "pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională"
Foto: Mediafax
18 Noi 2010   •   16:08

Ministerul Administraţiei şi Internelor a dispus cercetarea prealabilă a şefului IPJ Neamţ Aurelian Şoric. Potrivit comunicatului MAI, Şoric este cercetat „pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională a acestuia”. Mai mult decât atât, Agenţia Naţională de Integritate s-au autosesziat şi va verifica averea lui Şoric.

O echipă din cadrul Corpului de Control al MAI efectuează în prezent o activitate de control la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ, privind managamentul conducerii instituţiei, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie luate măsurile necesare.

Măsura a fost dispusă miercuri, 17 noiembrie, din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

lgaş a solicitat ca activitatea de control, coordonată de şeful Corpului de Control să fie efectuată în regim de urgenţă, în termen de o săptămână.

Comisarul-şef de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ, Aurelian Şoric, a declarat, marţi, că nu se pune problema să fie demis, dar că va accepta sa fie numit în orice altă funcţie dacă va fi cazul.

"Nimeni nu a spus că eu voi fi demis la o anumită oră, sau că voi fi demis. Se vor face câteva modificări şi se va lua o măsură. Voi accepta să fiu numit în orice fel de funcţie, să îmi continui activitatea", a declarat Aurelian Şoric.


×
Subiecte în articol: Aurelian Soric
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close