Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii o pârăsc pe Macovei la forurile UE

Magistraţii o pârăsc pe Macovei la forurile UE

Magistraţii o pârăsc pe Macovei la forurile UE
22 Feb 2007   •   09:12

Asociaţia Magistraţilor din România a criticat-o pe Monica Macovei pe care a acuzat-o de ?turism ministerial? şi că a făcut din sistemul judiciar ?obiect de troc între fotoliul de ministru şi clauza de salvgardare?. ?Suntem profund indignaţi de faptul că doamna ministru îşi arogă nişte merite de Ioana D'Arc în reformarea sistemului judiciar. Vrem să se ştie clar că reforma sistemului judiciar nu a făcut-o o persoană sau alta, ci însuşi sistemul, adică oamenii din el?, a precizat vicepreşedintele AMR, Mona Maria Pivniceru, judecător la Curtea de Apel Iaşi, citată de jurnalul ?Adevărul?.

Şi preşedintele AMR, Viorica Costiniu, crede că degeaba se laudă ministrul Justiţiei cu succesele luptei anticorupţie, din moment ce anchetele nu s-au concretizat în vreo condamnare definitivă la închisoare pronunţată în cazul vreunui înalt demnitar.

AMR va sesiza Consiliul Consultativ European al magistraţilor, Parlamentul European şi Comisia Europeană cu privire la ?manipularea publicului român prin prezentarea unei imagini triumfaliste a ministrului Macovei şi la implicarea justiţiei române într-un joc politic care îi este străin?.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close