Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii au decis: Ioan Avram Mureşan este liber

Magistraţii au decis: Ioan Avram Mureşan este liber

Magistraţii au decis: Ioan Avram Mureşan este liber
09 Oct 2007   •   18:06
Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi că fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan va fi cercetat în stare de libertate. Recursul formulat de procurori s-a judecat astăzi, magistraţii hotărând că fostul demnitar nu are voie să părăsească Baia-Mare. La ieşire de la audieri, Mureşan a declarat că nu este vinovat de nimic. ?Singurele discuţii pe care le-am avut cu Remeş au fost despre agricultură?, a precizat fostul ministru.

Ioan Avram Mureşan a fost reţinut sâmbătă noapte, acuzat că ar fi înlesnit transmiterea promisiunii şi darea unor produse în valoare de 1.500 de lei şi a sumei de 15.000 de euro de la omul de afaceri Ciorbă Gheorghe către actualul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş.

Potrivit unui comunicat DNA, fostul demnitar este cercetat penal pentru complicitate la săvârşirea a două infracţiuni de cumpărare de influenţă. Mureşan mai este judecat într-un dosar pentru deturnare de fonduri, abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi continuată şi fals intelectual.

Procurorii anticorupţie deţin mai multe înregistrări video în care ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, este filmat primind un plic de la Ioan Avram Mureşan, dar şi cu fostul ministru care, într-o discuţie ulterioară cu Gheorghe Ciorbă.

MUREŞAN CREDE CĂ ESTE VORBA DE O ÎNSCENARE

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close