Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii au amânat judecarea recursului în dosarul "Zambaccian"

Magistraţii au amânat judecarea recursului în dosarul "Zambaccian"

Magistraţii au amânat judecarea recursului în dosarul "Zambaccian"
Foto: Agerpres
03 Iun 2013   •   16:02

Dosarul Zambaccian a fost amânat de magistraţii Curţii Supreme pentru luna septembrie. După ce a aflat vestea, Adrian Năstase a declarat că speră ca procesul lui să fie folosit pentru "remodelarea unor reguli de procedură"

În luna septembrie, vor fi audiaţi toţi cei implicaţi în dosarul Zambaccian, inclusiv Adrian Năstase. De asemenea, au mai fost admise şi alte probe, diferite înscrisuri privind situaţia juridică a imobilului, dar şi mai multe facturi pe care avocatul familiei Năstase vrea să le depună la dosar.

Şedinţa în care s-a judecat recursul a fost suspendată de două ori.  Avocaţii au ridicat mai multe excepţii, toate respinse de judecători. De dimineaţă, Adrian Năstase a încercat să recuze unul dintre magistraţi. Fostul premier ar fi vrut ca Ioana Bogdan, unul dintre cei cinci magistraţi, să nu facă parte din complet.

Dosarul Zambaccian este al treilea dosar de corupţie pentru care Adrian Năstase a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Fostul premier a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, dar a fost achitat pentru acuzaţia de luare de mită.









×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close