Antena 3 CNN Actualitate Magda Catone: "Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

Magda Catone: "Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

Actriţa Magda Catone a împărtăşit în emisiunea "De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3, plide şi cuvinte de înţelepciune despre credinţă, despre planul lui Dumnezeu şi etapele pe care omul le urmează până la conectarea cu divinul.

o_1eldc476l8rqhruorp19ae3erb.jpg
de Claudia Popovici    |    24 Oct 2020   •   16:45

Magda Catone este de părere că suferinţa, privită dintr-o perspectivă constructivă, ne înnobilează. În cadrul emisiunii a prezentat povestea naşterii fiului ei Carol, despre care spune că l-a asteptat timp de 13 ani. Actriţa a precizat că această aşteptare a ajutat-o să realizeze că nu a avut grijă de darul lui Dumnezeu şi că timp de 13 ani a experimentat o penitenţă.

Am suferit şi am aşteptat dar nu m-am simţit părăsită de Dumnezeu

"Ceea ce primim noi de la Dumnezeu, neplăcut, piedicile,  este planul lui Dumnezeu şi felul în care reacţionăm noi este o pregătire sau o ocazie în care trebuie să dăm un examen", a spus actriţa Magda Catone.

Ce fac dacă astăzi cad? Te ridici- spune actriţa citând un duhovnic

"Mersul este de fapt lipsa echilibrului, o cădere, fiecare pas înseamnă o trecere în dezechilibru şi îl faci pe al doilea pas ca sa te echilibrezi şi tot aşa”, a mai spus Magda Catone.

Noi suntem doar purtători de suflet

„Suntem supuşi la 3 etape: naşterea, botezul care este o a doua naştere şi a trecerii dincolo.() Simt că mi-e bine atunci cand fac bine. Cand lucrurile pe care le caut sunt energii bune, lucruri bune, fapte bune, când dăruim, pentru a primi”, a mai spus Magda Catone în cadrul emisiunii "De-a viata ascunselea" realizată de Florentina Fântânaru.

×
Subiecte în articol: Magda Catone
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close