Antena 3 CNN Actualitate "M-a înfrânt România. M-a înfrânt sistemul din România". Campion naţional lăsat pe drumuri de statul român

"M-a înfrânt România. M-a înfrânt sistemul din România". Campion naţional lăsat pe drumuri de statul român

campion.jpg
05 Feb 2015   •   09:48

Un fost campion naţional la lupte greco-romane trăieşte drama vieţii lui. După ce a locuit aproape 20 de ani în casa pe care a cumpărat-o de la stat, a fost evacuat de un proprietar apărut peste noapte. S-a întâmplat în urmă cu 10 ani. De atunci, familia i s-a destrămat şi el a locuit într-o rulotă. Mai nou, el locuieşte în casa mamei lui, înconjurat de medalii, diplome şi fotografiile copiilor şi ale soţiei.

Florin Moldoveanu a reuşit să câştige orice luptă, însă nu şi lupta vieţii lui, aceea de a-şi păstra casa. O casă pe care nu a primit-o gratis, ci a cumpărat-o în 1997 de la Primăria Capitalei. În 2006, însă, a apărut un alt proprietar care a revendicat-o.

Acum, Florin Moldoveanu locuieşte în casa celei care i-a dat viaţă, într-o cameră plină de medalii, diplome şi fotografii cu cei dragi, singurele care îi dau forţă să lupte şi să spere că într-o zi va avea din nou familia reîntregită şi o casă a lui.

Pentru el şi pentru cei aflaţi în astfel de situaţii, reprezentanţii FACIAS sunt decişi să lupte ca să le apere drepturile.

Florin Moldoveanu spune că nu va renunţa niciodată la această luptă. Speră doar să poată găsi un avocat care să îl reprezinte în instanţă.
 
Dacă aveţi probleme cu retrocedarea unui imobil sau a unui teren, vă invităm să vă scrieţi cât mai clar povestea şi să lasaţi un contact la adresa de mail [email protected].  Veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp de un jurnalist Antena 3 şi veţi avea şansa să fiţi reprezentaţi în justiţie de un avocat al FACIAS.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close