Antena 3 CNN Actualitate Lupul, paznic la oi. Doi poliţişti timişoreni au furat cardul unui şofer

Lupul, paznic la oi. Doi poliţişti timişoreni au furat cardul unui şofer

Lupul, paznic la oi. Doi poliţişti timişoreni au furat cardul unui şofer
28 Noi 2008   •   22:03

Au furat cardul unui şofer şi apoi au scos de la un bancomat 1.200 de lei. Nu este vorba despre doi tâlhari de rând, ci de doi poliţişti din Timişoara care au fost chemaţi să constate un accident rutier.
Ajunşi la locul accidentului, cei doi poliţişti de la Secţia 2 din Timişoara au cerut actele şoferului vinovat de accident, informează Mediafax. Printre acte se afla şi un card bancar, cu codul PIN scris pe el. Oamenii legii au furat cardul, iar după câteva ore, s-au dus la un bancomat şi au extras de pe card suma de 1.200 de lei.
Şoferul a constatat abia a doua zi că i-a fost furat cardul şi că nu mai are nici un ban în cont. Însă nu a durat mult până au fost descoperiţi autorii furtului. Poliţiştii au fost identificaţi foarte uşor, cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere de la bancomat.
Unul dintre poliţişti a demisionat, iar celălalt şi-a luat mai multe zile libere, urmând să fie şi el concediat, în cazul în care nu îşi va prezenta demisia. În prezent, poliţiştii sunt cercetaţi în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă între 7 şi 15 ani de închisoare.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close