Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Ţi-ai luat motocicletă în România? Asta spune multe despre IQ-ul tău (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ţi-ai luat motocicletă în România? Asta spune multe despre IQ-ul tău (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ţi-ai luat motocicletă în România? Asta spune multe despre IQ-ul tău (VIDEO)
25 Sep 2009   •   23:43

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Motocicliştii teribilişti nu sunt pe placul lui Mircea Badea. El a povestit un incident, petrecut pe unul din bulevardele din centrul Capitalei, în care au fost implicaţi cinci amatori de senzaţii tari pe două roţi. El a povestit cum unul dintre aceştia a frânat în ultimul moment la culoarea roşie a semaforului, după ce făcuse mai multe manevre periculoase. Deşi a fost la numai un pas de a acroşa un autoturism care oprise deja, motociclistul a demarat apoi în trombă, pe o roată.

?Prietene, ţi-ai luat motocicletă în România. Asta spune mult şi despre IQ-ul tău?, este de părere Mircea Badea. ?Adică, într-o ţară fără şosele, să-ţi iei motocicletă, care îţi poate rupe capul şi dacă treci peste o monedă, darămite prin gropi, înseamnă că spune multe despre IQ-ul tău. OK, ia-ţi, dar dacă tot ţi-ai luat, nu vrei tu măi tată să mergi ca un om?? întreabă retoric acesta.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea motociclisti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close