Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Ne termină ruşii ăştia. Masa de aer s-a răcit întâi în Siberia (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ne termină ruşii ăştia. Masa de aer s-a răcit întâi în Siberia (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ne termină ruşii ăştia. Masa de aer s-a răcit întâi în Siberia (VIDEO)
25 Ian 2010   •   23:53


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Pornind de la un articol referitor la temperaturile scăzute înregistrate în ultima perioadă la noi în ţară, Mircea Badea a explicat, în stilul său caracteristic, de unde vine valul de frig şi cum ajunge să fie mai rece în momentul în care "poposeşte" deasupra României. Bineînţeles, tot ruşii sunt de vină...

"Am înţeles că mâine e mai frig ca azi. Nici nu ştiam că se poate mai frig ca azi. Deci poate mâine batem recordul istoric. (...) Vezi că ne termină ruşii ăştia? Deci cum venea ea, masa de aer, spre România de la Cercul Polar - deci cumva mai caldă decât e acum - (...) a făcut un ocol. Pe unde frate? Pe la ruşi, prin Siberia! S-a răcit mai tare. După aia a venit în România", explică Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close