Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Cine se bucură de testul la franceză al lui Crin Antonescu? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cine se bucură de testul la franceză al lui Crin Antonescu? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cine se bucură de testul la franceză al lui Crin Antonescu? (VIDEO)
15 Mai 2009   •   00:07

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a comentat faptul că, invitat la o emisiune de la Realitatea TV, Crin Antonescu a acceptat provocarea lui Cristian Tudor Popescu de a vorbi în franceză, gest interpretat de mulţi analişti ca o greşeală şi un semn de slăbiciune. Badea crede însă că există o persoană care va fi foarte bucuroasă să vadă cum s-a poziţionat liderul PNL.



Povestind despre cum este apostrofat pe blogul său, pentru că ar fi "schimbat tabăra pentru că l-a criticat pe Antonescu", Badea a arătat că se află în blogrollul lui Dan Voiculescu, care şi-a făcut, şi el, blog.

?Şi-a făcut mogulul blog? Acuma mă bat în audienţe cu mogulul? Îl mai las puţin dar apoi îl dau pe post. Mogul, mogul, dar te-ai băgat în treabă, fă treabă!?






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close