Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Badea: Nu respect viteza legală pentru că nu aceasta e cauza accidentelor din România (VIDEO)

Lumea lui Badea: Nu respect viteza legală pentru că nu aceasta e cauza accidentelor din România (VIDEO)

Lumea lui Badea: Nu respect viteza legală pentru că nu aceasta e cauza accidentelor din România (VIDEO)
22 Mar 2009   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Eu nu am de gând sa respect viteza legală pentru că nu viteza este cauza accidentelor care se produc în România, ci figurile, spune Mircea Badea.
?Dacă în România, un cetăţean care îşi propune să ajungă de la Bucureşti la Arad, Oradea sau Piatra Neamţ, merge cu viteză legală, face două zile pe drum.
?Nu poţi să conduci 16 ore. [...] Te opreşti, te culci, după care mai mergi două zile. Da, dar trăim în secolul vitezei. Nu putem să facem Bucureşti ? Arad cu poştalionul?, spune prezentatorul.

Pentru ca această situaţie să fie rezolvată e nevoie de autostrăzi şi drumuri mai bune.
?Eu nu merg cu 50 la oră în comună şi cu 90 afară. Accidentele nu se întâmplă din cauza vitezei, ci pentru ca mulţi au figuri în cap. Faci tâmpenii cu maşina şi la 60 la oră. Nu se întâmplă cele mai multe accidente că merg ăia cu 200 la oră, ci pentru că au un stil periculos de a conduce, periculor prin maniera lui, nu prin viteză?.
Prin urmare, campania ?Să nu mergem cu viteză? este o ?imbecilitate? dacă e să o luăm ad literam.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Cele mai noi știri
Parteneri
x close