Antena 3 CNN Actualitate Orban: Obiectivul nostru este adoptarea bugetului de stat până la 31 decembrie

Orban: Obiectivul nostru este adoptarea bugetului de stat până la 31 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Constanța, că obiectivul Guvernului este adoptarea bugetului de stat, dar și a legii bugetului asigurărilor sociale până la data de 31 decembrie. Social-democrații, prin vocea Gabrielei Firea, îl cheamă pe premierul Ludovic Orban în fața Parlamentului să prezinte un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor.

Orban: Obiectivul nostru este adoptarea bugetului de stat până la 31 decembrie
de Dan Gabor    |    29 Oct 2020   •   23:00

Întrebat ce îi răspunde prim-vicepreședintelui PSD Gabrielei Firea, care i-a transmis să vină în Parlament pentru a prezenta raportul pe legea bugetului, Ludovic Orban a spus că „doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei” și că l-a sfătuit pe primarul general Nicușor Dan să facă un audit „foarte serios” la Primăria Capitalei.

"Primăria lăsată plină de datorii de fostul primar general, în condițiile în care bucureștenii nu au simțit aproape nimic de pe urmă mandatului de patru ani al fostului primar general”, a afirmat premierul.

„În privința legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie”, a mai spus Orban.

Social-democrații, prin vocea Gabrielei Firea, îl cheamă pe premierul Ludovic Orban în fața Parlamentului să prezinte un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor: „Românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA”.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban buget
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close