Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern în timp ce făcea declarații

Ludovic Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern în timp ce făcea declarații

Deși revocarea ministrului Alexandru Nazare a stârnit noi controverse între premierul Florin Cîțu și președintele PNL, Ludovic Orban, cel din urmă este convins că se vor înțelege în privința numirii altui liberal pentru Ministerul de Finanțe.

o_1fadq10kjprc1lgae2m1q42u28b.jpg
de Gabriel Dano    |    12 Iul 2021   •   19:50

Ludovic Orban a spus, luni, după ședința coaliției, că portofoliul de la Ministerul Finanțelor este girat deocamdată de premierul Florin Cîțu, dar se va găsi o soluție pentru numirea unui ministru.

„Cu siguranță mă voi înțelege cu premierul în privința unei propuneri. Deocamdată premierul girează portofoliul de la Finanțe, o perioadă de timp, până vom formaliza o propunere. (…) Nu știu dacă își dorește să stea 40 de zile la Finanțe”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, propunerea vine din partea PNL, dar trebuie discutată cu premierul.

Prim-ministrul Florin Cîțu a preluat vineri seară atribuțiile de ministru interimar al Finanțelor, după ce l-a revocat pe ministrul Alexandru Nazare. Din această nouă funcție, de ministru interimar, premierul a solicitat de la Ministerul Finanțelor execuția bugetară pe toate capitolele la fiecare minister și instituție publică, pentru fiecare lună, precum și cheltuielile de personal.

În timpul declarațiilor, Ludovic Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close