Antena 3 CNN Actualitate Loto 6/49. Unde s-a jucat şi cine a vândut biletul de 12 milioane de euro

Loto 6/49. Unde s-a jucat şi cine a vândut biletul de 12 milioane de euro

Loto 6/49. Unde s-a jucat şi cine a vândut biletul de 12 milioane de euro
28 Ian 2008   •   16:38
Bucureştiul are un nou milionar în euro. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române - aproximativ 12,45 milioane de euro - a fost câştigat duminica trecută, în Capitală. Se ştie aşadar că cel care a ghicit cele 6 numere norocoase a jucat un bilet cu trei variante simple, la o agenţie de cartier. Este foarte posibil ca premiul să fie unul colectiv, susţine directorul Loteriei Române. Acestea sunt însă singurele indicii despre marele câştigător.

Dacă despre norocos sau norocoasă se ştiu încă prea puţine, am încercat să vedem la cine şi unde a fost depus biletul cu combinaţia ?magică?. Şi am descoperit o agenţie mică, de cartier, pe Mihai Bravu colţ cu Baba Novac, unde marele pot este privit ca un adevărat eveniment. Pentru prima oară, mica agenţie - în care se vând deopotrivă bilete Loto, jucării şi în care sunt amplasate chiar şi câteva aparate pentru jocuri electronice ? a fost deschisă în ziua de luni. Duminica se stă până foarte târziu în agenţii, iar lunea este cunoscută pentru cei din domeniu ca o ?zi moartă?.

?De data asta, însă, am făcut chiar eu un bucureştean fericit?. Acestea au fost cuvintele celei care a vândut biletul câştigător şi care a vorbit cu marele norocos. Nu are însă nici cea mai vagă idee cine poate fi, ştie doar că biletul a fost vândut duminică. Otilia Tomescu are 48 de ani şi din 1999 se ocupă de agenţia Loto de pe Mihai Bravu. Alegerea numerelor în care fiecare jucător îşi pune speranţa se petrece, de 9 ani, într-o încăpere micuţă, la şosea, media biletelor vândute fiind de 1.000 pe săptămână. Marele premiu a atras de data asta însă un număr record de oameni către agenţie. Peste 3.000 de bilete au fost depuse aici, prin mâna femeii trecând chiar şi cel al marelui câştigător.

?Mă bucur că de la noi a plecat marele premiu şi, mai ales, că este vorba despre un bucureştean?, ne-a spus Otilia Tomescu. Nu şi-a ascuns nici sentimentul de bucurie că agenţia în care lucrează a reuşit să ?bată? marile construcţii amplasate lângă pieţe, unde ?se învârt mult mai multe bilete?. ?Niciodată nu ştii de unde sare norocul şi uite că de data asta a fost să fie de aici, dintr-o agenţie mică, de cartier?. Un singur of are femeia: oamenii ar trebui să vină să joace pe tot timpul săptămânii, nu să se înghesuie duminică, în ultima zi. ?Este însă un joc de noroc şi trebuie să acceptăm că superstiţia joacă un rol important?. Şi dacă tot rămâne duminica o zi de referinţă pentru jucătorii înfocaţi, ?poate marele câştig din această săptămână îi va îndemna pe oameni să se îndrepte către micile agenţii?, a precizat femeia.

Iată deci că marele câştig se duce la un bucureştean, în condiţiile în care locuitorii Capitalei sunt cei mai norocoşi jucători la Loto. Cel puţin, aşa arată o statistică a Agenţiei Loteria Română, din care reiese că, numai anul trecut, au câştigat patru dintre marile premii la categoria întâi puse în joc. Cei care nu au câştigat până acum, nu trebuie însă să dispere. Loteria pune la bătaie în această săptămână peste 500.000 de euro la 6/49.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close