Antena 3 CNN Actualitate Au renunțat la viața de lux din Londra și s-au mutat în România, la țară. Acum trăiesc o poveste ca în filme și au o afacere de succes

Au renunțat la viața de lux din Londra și s-au mutat în România, la țară. Acum trăiesc o poveste ca în filme și au o afacere de succes

Au renunțat la viața de lux pe care o duceau şi s-au retras la țară, în inima Transilvaniei. Steve Teers şi Georgiana au transformat iubirea din filme în realitate. Și o casă bătrânească într-o pensiune superbă. Brexit-ul și pandemia le-au confirmat că au făcut cea mai bună alegere.

Au renunțat la viața de lux din Londra și s-au mutat în România, la țară. Acum trăiesc o poveste ca în filme și au o afacere de succes
de Laura Dinu    |    10 Aug 2021   •   13:08

Povestea celor doi pare un scenariu de film. Ea, hair stylist pentru vedete. El, editor de filme documentare. Nimeni nu a prevăzut continuarea scenariului lor de iubire.

”Noi ne am cunoscut în Londra în timp ce mergeam la un curs de machiaj despre efecte speciale și prostetică. După trei luni, ne-am întâlnit în pub, pentru că era ziua de naștere al unui prieten al nostru comun și acolo a fost invitat și Steve”, spune Georgiana. 

Şi au ales să pornească la drum împreună, în România. Şi nu oriunde, ci la țară.

”Ne-am întors pentru că ne plictiseam de viața din Londra, devenise prea intensă și costisitoare, ne gândeam la zilele adolescenței pentru fetele noastre și voiam să le dăm posibilitatea să vadă și altfel viața, decât viața din Londra”, povestește femeia. 

”Am rămas atras de tradițiile vechi și de faptul că străbunicii mei s-au născut aici și noi suntem conectați astfel. Acest mod de trai a dispărut în țara mea de mai bine de 100 de ani. E ca o evadare din oraș”, spune și bărbatul. 

Ceea ce la început părea o joacă, s-a transformat pentru cei doi într-o afacere de succes şi un vis împlinit.

”Ne-am hotărât să împărțim acest spațiu și acest loc minunat cu prietenii noștri și prietenii prietenilor. Este foarte greu când te muți din Londra să trăiești la același nivel financiar în România, mai ales când ești la țară”, povestește Georgiana. 

Steve şi Georgiana au organizat și un festival, în cadrul căruia oamenii s-au putut bucura de muzică bună, de mâncare tradițională şi diverse activități distractive.

”Pe lângă acest proiect de agro turism noi vrem să oferim și tabere de creație pentru că Steve este muzician și ține foarte mult la copiii care vor să facă muzică”.

Povestea lor continuă în inima Transilvaniei, iar cei doi vor să-şi extindă afacerea.

 

×
Subiecte în articol: Londra
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close