Antena 3 CNN Actualitate Locale Zece copii și antrenorul lor, salvaţi de jandarmii montani dintr-o maşină derapată în şanţ

Zece copii și antrenorul lor, salvaţi de jandarmii montani dintr-o maşină derapată în şanţ

Zece copii au fost salvați de jandarmii montani după ce mașina în care se aflau a derapat și a alunecat în șanț, în stațiunea montană Muntele Mic.

jandarmi montani salvat masina derapata
Zece copii, salvaţi de jandarmii montani dintr-o maşină derapată în şanţ Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    03 Feb 2023   •   13:21

Incidentul a avut loc din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, afectat de viscolul puternic.

"În această dimineață, jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic au intervenit pentru a acorda sprijin unui grup de copii, care, împreună cu antrenorul lor s-au deplasat în stațiunea montană Muntele Mic, pentru desfășurarea unui program de pregătire fizică", potrivit Jandarmeriei Române.

Potrivit autorităților, copiii sunt din Timișoara, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani.

Citește și: Atenție, turiști! Risc de avalanșă de gradul 4, din 5, în Făgăraș

Aceștia erau în timpul unui program de pregătire fizică împreună cu antrenorul lor. Niciun copil n-a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Două ore le-a luat jandarmilor, ajutați de voluntari, să scoată autoturismul acela din nămeți și să-l aducă înapoi pe șosea. Apoi au escortat mașina plină cu copiii până la destinație.

Autoritățile îi avertizează pe turiști să circule cu prudență, mai ales că în zona montană a județului Caraș-Severin, unde stratul de zăpadă măsoară jumătate de metru iar troienele depășesc și doi metri înălțime.

×
Subiecte în articol: Caras Severin copii jandarmi munte
Parteneri
x close