Antena 3 CNN Actualitate Locale Visul tânărului tată a cinci copii, care s-a sinucis pentru că cei mici i-au cerut de mâncare, s-a îndeplinit

Visul tânărului tată a cinci copii, care s-a sinucis pentru că cei mici i-au cerut de mâncare, s-a îndeplinit

Visul tânărului tată a cinci copii din Stroiești, județul Vaslui, care s-a sinucis după ce micuții i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea, s-a îndeplinit cu ajutorul oamenilor impresionați de drama familiei.

Visul tânărului tată a cinci copii, care s-a sinucis pentru că cei mici i-au cerut de mâncare, s-a îndeplinit
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Alin Tarnovschi    |    27 Iun 2020   •   17:26

Cei cinci frați au rămas doar în grija mamei, însă tragedia prin care au trecut a mobilizat comunitatea în care trăiesc.

Astfel, oamenii au fost impresionați de drama copiilor, care au rămas fără tată după ce i-au cerut de mâncare, iar acesta nu a avut ce să le dea, și au făcut tot posibilul pentru a-i ajuta.

Acum, cei cinci frați și mama lor au primit jucării, mâncare, dar și un frigider nou în care să poată ține mâncare pe viitor.

Mama tânărului tată a cinci copii plânge în fiecare zi de când acesta și-a pus capăt zilelor.

Ionuț Vasilache avea 33 de ani și luca ca văcar în satul Stroiești, comuna Tătărani.

"Ionut Vasilache era un bãiat linistit în felul lui. Mai bea câte un pahar, ca fiecare. Era învãtat cu greul, cã a fost dintotdeauna sãrac si pus la muncã. Dar faptul cã veniserã pe lume 5 copii în familia lor, era mult prea mult pentru cât putea el sã câstige pentru hranã.

Nevasta lui, Roxana, nu lucra, cãci avea grijã de cei mici. Numai el stie ce a fost în sufletul sãu, dacã s-a dus afarã si s-a spânzurat. Aveau în casã vreo douã kilograme de cartofi, dar nu aveau deloc ulei, ca sã îi poatã prãji.

El nu a mai putut face fatã. Nu e grajd ce aveau ei acolo, ci e o ruinã. Acolo s-a omorât, cã, spune lumea, copii tot cereau de mâncare. Cu foamea nu te joci”, povestesc vecinii pentru vremeanoua.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close