Antena 3 CNN Actualitate Locale Vila omului de afaceri Adrian Kreiner, ucis anul trecut, e scoasă la vânzare. E una dintre cele mai scumpe proprietăți din Sibiu

Vila omului de afaceri Adrian Kreiner, ucis anul trecut, e scoasă la vânzare. E una dintre cele mai scumpe proprietăți din Sibiu

Adrian Kreiner
Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis în vila sa din Sibiu. Sursa foto: Facebook | Adrian Kreiner
de G.M.    |    04 Oct 2024   •   09:39

Vila de lux a omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner care anul trecut a fost jefuit şi ucis de trei indivizi a fost scoasă la vânzare. Locuinţa de lux mobilată şi utilată se vinde pentru 2,1 milioane de euro. Între timp, unul dintre ucigașii omului  de afaceri este în continuare liber și este dat în urmărire internațională. 

Vila de lux are o suprafață de aproape 400 metri pătrați și un teren de 715 metri pătrați. La parter se află un hol spațios, living pentru oaspeți cu șemineu și loc de luat masa, bucătărie și un garaj interior pentru patru mașini, se precizează în anunț. La etajul imobilului se află două dormitoare spațioase, fiecare dotate cu dressing.

Casa este una inteligentă, cu sisteme automatizate pentru iluminat, climatizare, sistem anti-efracție, supraveghere video și se vinde complet utilată cu mobilier și aparatură de lux, se mai arată în anunț.

În acest moment, reședința omului de afaceri Adrian Kreiner este una dintre cele mai scumpe proprietăți din județul Sibiu. 

În noiembrie anul trecut, Adrian Kreiner a fost jefuit și ucis în propria locuință de trei bărbați care au plecat din casa omului de afaceri cu mai multe ceasuri de lux.

Doi dintre suspecții crimei au fost prinși, sunt în arest, iar în prezent sunt judecați pentru omor și tâlhărie. Cel de-al treilea suspect, considerat capul rețelei, este liber în continuare și a fost dat în urmărire internațională.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner proprietate imobiliare Sibiu
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close