Antena 3 CNN Actualitate Locale VIDEO O mașină de pompieri a ars în totalitate, în timpul intervenției la un incendiu de vegetație din Constanța

VIDEO O mașină de pompieri a ars în totalitate, în timpul intervenției la un incendiu de vegetație din Constanța

New Project - 2024-07-09T141449.753
Mașina de pompieri care a luat foc în Constanța, în timp e intervenea pentru stingerea unui incendiu | Sursă foto: Captură video
de Andreea Ştefan    |    09 Iul 2024   •   14:15

O mașină de pompieri a ars complet pe un câmp din județul Constanța, după ce pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină marți în localitatea Culmea, județul Constanța, scrie ziuadeconstanta.ro. Conform ISU Constanța, un incendiu a izbucnit la un autovehicul și s-a extins la miriște.

Reprezentanții ISU Dobrogea au anunțat că pompierii au fost solicitați marți să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, incendiu care s-a extins ulterior la vegetația uscată.

„Flăcările s-au extins la vegetatia uscată (mirişte) din vecinătate, însă colegii mei intervin cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp. Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ei au adăugat că pompierii intervin cu trei autospeciale pentru a stinge incendiul, care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 de hectare.

Potrivit martorilor de la fața locului, la scurt timp după sosirea salvatorilor, una dintre autospeciale a fost cuprinsă de flăcări și a ars complet. Unul dintre pompieri a fost rănit și a fost transportat la spital cu arsuri și intoxicație cu fum.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close