Antena 3 CNN Actualitate Locale Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică, după ce echipa lui Florin Maxim a învins Oţelul Galaţi la penalty-uri

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică, după ce echipa lui Florin Maxim a învins Oţelul Galaţi la penalty-uri

Corvinul Hunedoara a scris istorie după ce a devenit prima echipă de fotbal din Liga a 2-a care a câştigat Cupa României în ultimii 49 de ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2024   •   10:44

După 49 de ani, o echipă din Liga 2 a câștigat Cupa României. Corvinul Hunedoara a învins Oțelul Galați la loviturile de departajare.

Fanii au stat cu sufletul la gură mai bine de 120 de minute, iar partida a fost decisă la lovituri de departajare.

Oţelul a ratat de trei ori, prin Găitan, Lameira şi Ghiocel, în timp ce Corvinul a greşit doar de două ori. Hergheligiu a marcat golul decisiv, ducând cupa la Hunedoara. 

AM SCRIS ISTORIEEEEEEEE!!! ULUITOR!!! ADUCEM CUPA LA HUNEDOARA!!!

Publicată de FC Corvinul 1921 Hunedoara pe Miercuri, 15 mai 2024

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul a semănat-o cu Real Madrid 

"Era singurul trofeu pe care puteam pune mâna sezonul ăsta. Am simțit o energie pe tot parcursul acestei competiții, de parcă e momentul nostru. N-a fost simplu, cu toate echipele întâlnite.

Dacă nu ne dădea nimeni nicio șansă cu Sepsi, cu CFR la fel, a venit și acel meci cu Voluntari în care plecam cumva favoriți. A fost o presiune pe noi, când Voluntari a egalat voiam să nu ne pierdem echilibrul. Îmi place să cred că suntem o echipă echilibrată.

Ați văzut că au avut crampe din minutul 75, dar așa se căștigă aceste meciuri. Azi, soarta a fost de partea noastră. Am suferit împreună. Cred că jucătorii au nevoie de acea energie și încredere pe care trebuie să le-o aloci.

Uitați-vă și la Real Madrid cum suferă, dar în final tot câștigă. Cred că tot din acest motiv am câștigat și noi, pentru că jucătorii noștri au echilibru și susținere și cred că pot întoarce scorul în orice moment", a spus Maxim, la Digi Sport.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close