Antena 3 CNN Actualitate Locale Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni, a dispărut. Angajaţii fac apel la cetăţeni pentru a o găsi

Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni, a dispărut. Angajaţii fac apel la cetăţeni pentru a o găsi

vasilica, pisica disparuta - facebook
Vasilica, pisica tigrată care a devenit mascota Aeroportului Otopeni. Sursa foto: Facebook Bucharest Airports
de Claudia Popovici    |    28 Aug 2024   •   01:06

Mascota Aeroportului Otopeni, o pisică blândă și jucăușă, a dispărut la finalul săptămânii trecute. Pisica răspunde la numele de Vasi sau Mira și a fost furată și aruncată pe un câmp din zona Chiajna-Dragomirești, în noaptea de joi spre vineri. Angajații aeroportului au verificat toate camerele de supraveghere și au descoperit fapta odioasă. Acum, ei fac apel la oricine ar putea să o vadă pe Vasi, să îi contacteze pentru a o putea recupera.

Angajații aeroportului au făcut şi un anunț pe reţelele sociale şi speră că animalul este în stare bună, având în vedere că pisica nu era obișnuită să trăiască singura.

„Pisica care chiar propria căsuță în hol. Ea chiar când a avut o problemă. Oamenii mai miroși din aeroport, au pus mână de la mână și au dus-o la un veterinar, a operat-o și s-a întors înapoi la căsuța ei, aeroportul.

Din păcate, de la sfârșitul săptămânii trecute a dispărut și acum o căutăm. Din primele informații ar afla pe un câmp. Au fost și colegi care au căutat-o acolo, în sud, pe lângă Chiajna, cu puține speranțe, însă se pare. în măsura în care nu reușim să o găsim într-o zi, două, cel mult. Cred că cineva va face de la noi o plângere în sensul ăsta", a spus la Antena 3, Teodor Postelnicu, purtător de cuvânt CNAB.  

„Ajutați-ne să ne recuperăm mascota"

„Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna - Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024. Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă, adică la aeroport, unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă", au transmis angajaţii aeroportului pe Facebook. 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close