Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Sibiu a reclamat că a fost lovit de un polițist aflat în timpul liber

Un tânăr din Sibiu a reclamat că a fost lovit de un polițist aflat în timpul liber

politist brigada rutiera
Polițist de la Brigada Rutieră. Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
de R.M.    |    02 Sep 2024   •   11:42

Un tânăr din Cisnădie, județul Sibiu, a fost lovit de un bărbat, în trafic. În urma verificărilor s-a stabilit că agresorul este un poliţist, aflat la acel moment în timpul liber. 

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 19:30, în orașul Cisnădie.

Un tânăr a reclamat că, în timp ce se afla în trafic, un bărbat care conducea o autoutilitară l-a agresat fizic și i-a lovit și portiera stânga față a autoturismului în care se afla.

Verificările au relevat că agresorul este un poliţist, aflat la acel moment în timpul liber.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Sibiu a dispus declanşarea de verificări cu privire la comportamentul poliţistului.

„În seara de 1 septembrie a.c., la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclamă faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19.30, în Cisnădie, ar fi fost agresat de către șoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind și portiera stânga față a autoturismului în care se afla tânărul, în calitate de conducător auto.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale.

În acest context, comanda I.P.J. Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanșarea de verificări cu privire  la comportamentul polițistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință”, a transmis IPJ Sibiu.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close