Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer din Iași care a parcat aiurea a blocat 10 tramvaie timp de o oră. Vatmanii s-au înfuriat: A venit în pijamale și râdea

Un șofer din Iași care a parcat aiurea a blocat 10 tramvaie timp de o oră. Vatmanii s-au înfuriat: A venit în pijamale și râdea

imagine din trafic
10 tramvaie au rămas blocate în Iași din cauza unui șofer care a parcat pe șine FOTO: Bună Ziua Iași
de D.C.    |    16 Oct 2024   •   13:20

Un șofer de 19 ani, din Iași, a fost amendat după ce a parcat neregulamentar, pe linia de tramvai, blocând zece trenuri timp de o oră, într-o zonă aglomerată din centrul orașului. Incidentul petrecut luni seară a perturbat serios traficul și a stârnit furia vatmanilor și a sutelor de călători care se grăbeau să ajungă acasă.

Șoferul și-a parcat mașina luni seară, în jurul orei 22:00, chiar pe linia de tramvai, lângă Piața Unirii, blocând circuația spre Târgu Cucu. Vatmanii au claxonat îndelung, dar pentru că nu a apărut nimeni, au apelat la poliție. Abia după o oră a fost găsit proprietarul mașinii, care părea amuzat de toată povestea, potrivit Bună Ziua Iași.

Însă până să fie găsit, la fața locului s-a produs un haos de nedescris. 10 tramvaie au rămas blocate pe linie, iar vatmanii și sutele de călători care se grăbeau spre casele lor, având în vedere că ora era înaintată, au ajuns în pragul disperării. Până la urmă, o parte dintre călători au coborât din tramvaie și au plecat pe jos spre casă.

„A trebuit să așteptăm o oră, blocați în Piața Unirii din cauza unui șofer care nu a gândit și a lăsat mașina chiar pe linia de tramvai. Nu-mi venea să cred când am văzut, chiar așa să parchezi? Am crezut că s-a întâmplat ceva. Era trecut de ora 22:00, erau cam ultimele curse, oamenii voiau să ajungă acasă, ce să le spunem?”, a declarat un vatman rămas blocat pentru sursa citată.

După o oră, șoferul a fost găsit de polițiști, iar vatmanii au rămas uluiți când au văzut că acesta era relaxat și chiar amuzat de toată întâmplarea. „Pe la ora 23:00 a venit și șoferul, foarte relaxat, părea că este în pijamale. Râdea, nu avea nicio problemă și a mers să discute cu polițiștii”, a mai spus vatmanul.

Șoferul s-a scuzat față de polițiști spunându-le că nu știa că tramvaiele mai circulă și după ora 22:00. Polițiștii l-au amendat cu 825 de lei și cu 3 puncte de penalizare. 

×
Subiecte în articol: Iași tramvaie parcări ilegale
Parteneri
x close