Antena 3 CNN Actualitate Justiție Un şofer beat și drogat a lovit intenționat cu TIR-ul un bărbat după o ceartă, în Portul Constanţa. Victima a murit

Un şofer beat și drogat a lovit intenționat cu TIR-ul un bărbat după o ceartă, în Portul Constanţa. Victima a murit

sofer la volanul unui autotren tir
Individul a plecat de la locul faptei, dar a fost la scurt timp a fpst găsit de poliţişti. Sursa foto: Getty Images
de Cătălina Buzoianu    |    04 Oct 2024   •   16:54

Un șofer beat și drogat a fost reținut după ce a călcat intenționat cu TIR-ul un bărbat cu care tocmai se certase, în Portul Constanţa. După atacul mortal, individul a plecat de la locul faptei. Polițiștii l-au găsit câteva ore mai târziu, în stațiunea Eforie Nord. 

Atacul mortal a avut loc în Portul Constanţa, acolo unde cei doi bărbaţi s-au certat inițial lângă TIR-urile parcate. 

Ulterior, unul dintre bărbați s-a urcat la volanul autotrenului, iar celălalt s-a așezat în fața mastodontului. Nu și-a închipuit nicio secundă că bărbatul va porni autovehiculul, lucru care, din păcate, s-a întâmplat. Cel care se poziționase în fața TIR-ului a fost accidentat mortal.

Cu toate acestea, șoferul nu a rămas la fața locului și nici măcar nu a sunat la 112. A părăsit locul accidentului, însă descoperit câteva ore mai târziu, de poliţişti în Eforie Nord.

A fost testat de către oamenii legii cu etilotestul, dar și cu DrugTest, ocazie cu care s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,79mg/l în aerul expirat și, în plus, consumase și substanțe psihoactive.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în fața magistraților constănțeni, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Individul este acuzat de săvârșire a infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului.

×
Citește mai multe din Justiție
» Vezi toate știrile din Justiție
Cele mai noi știri
Parteneri
x close