Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer beat din Mehedinți le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit în trafic. A mărturisit că a adormit de două ori la volan

Un șofer beat din Mehedinți le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit în trafic. A mărturisit că a adormit de două ori la volan

alcoolemie ipj gorj
În mașină, alături de șofer și partenera acestuia, se aflau și cei doi copii minori ai lor. Sursă foto: IPJ Gorj/ Facebook
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2024   •   13:35

Un bărbat din județul Mehedinți, surprins băut la volan în noaptea de luni spre marți în județul Gorj, le-a mulțumit polițiștilor pentru că l-au oprit, mărturisind că era foarte obosit și adormise de două ori la volan de la plecarea de acasă. Acesta se îndrepta către litoral împreună cu partenera și cei doi copii ai lor, iar femeia a fost cea care l-a trezit.

Șoferul, în vârstă de 33 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost oprit de polițiști marți, la ora 04:05, pe DN 67, în județul Gorj. Testul de alcoolemie a arătat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma discuţiilor purtate de poliţiştii din Novaci cu bărbatul, acesta a menţionat faptul că se afla în drum spre mare şi, deşi pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit şi au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiţii optime pentru a conduce şi a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Gorj. 

În mașină, alături de șofer și partenera acestuia, se aflau și cei doi copii minori ai lor.

„În urma acţiunii poliţiştilor, au fost salvaţi de un drum primejdios, pe care l-ar fi parcurs alături de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi obosit”, adaugă Poliţia.

Şoferul a fost dus la Spitalul oraşului Novaci, pentru a-i fi recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

×
Subiecte în articol: sofer beat politisti mehedinti
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close