Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer beat, ajutat de doi amici dotați cu topoare, a blocat mașina unui bărbat și l-a bătut cu bestialitate, lângă București

Un șofer beat, ajutat de doi amici dotați cu topoare, a blocat mașina unui bărbat și l-a bătut cu bestialitate, lângă București

Masina de politie
Polițiștii au fost chemați să intervină la locul scandalului care a fost precedat de o întâlnire în trafic. Sursă foto: Agerpres
de Delia Olaru    |    27 Oct 2024   •   19:06

Un scandal proporții, în care s-au folosit topoare și sprayuri lacrimogene, a avut loc în apropiere de București, transmite Antena 3 CNN.

Scandalul a fost precedat de o urmărire în trafic, în care au fost implicate două mașini.

"Cele două autoturisme s-au urmărit în trafic din Dâmbovița și până la intrarea în Capitală. Șoferul unuia dintre autoturisme l-a blocat în trafic pe celălalt și din mașină au coborât trei bărbați, care ar fi avut asupra lor arme albe.

Din informațiile pe care le avem, scandalul ar fi pornit de la un furt comis în urmă cu o săptămână, pentru care era suspectat bărbatul ce a fost urmărit în trafic.

Acesta a fost ulterior bătut cu bestialitate. Polițiștii au venit la fața locului după ce au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul poliției din Buftea, acolo unde fac la această oră declarații în fața anchetatorilor. La fața locului a ajuns și o ambulanță, pentru că șoferul care a fost bătut a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferii celor două mașini au fost supuși etilotestului și s-a constatat cu această ocazie că unul dintre ei era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparat fiind  0,45mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Organele de resort au deschis un dosar penal, iar bărbatul care a încercat să își facă singur dreptate este acum cercetat pentru loviri și alte violențe, dar și pentru că a condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice", a relatat Delia Olaru, corespondent Antena 3 CNN.

×
Parteneri
x close