Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Tulcea a fost luat pe capotă de un șofer beat și fără permis, care a refuzat să tragă pe dreapta

Un polițist din Tulcea a fost luat pe capotă de un șofer beat și fără permis, care a refuzat să tragă pe dreapta

politist brigada rutiera
Polițist de la Brigada Rutieră. Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
de A.S.    |    08 Sep 2024   •   13:12

Un polițist din Tulcea a fost lovit cu mașina de un șofer beat și fără permis de conducere, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În momentul în care agentul i-a făcut semn să tragă pe dreapta, tânărul de 20 de ani de la volan a apăsat pedala de accelerație și a luat polițistul pe capota mașinii. Șoferul a fost arestat pentru 30 de zile.

Un tânăr de 20 de ani, beat, fără permis și cu numere de în matriculare expirate a fost oprit pe raza localității Văcăreni din județ Tulcea de un polițist de la Rutieră.

În momentul în care polițistul a ajuns în dreptul autoturismului, conducătorul auto a apăsat accelerația și a acroșat polițistul pe capotă, provocându-i multiple traumatisme și escoriații.

Incidentul a fost filmat cu camera body cam cat și de camera mașinii poliție.

O ambulanță a transportat polițistul la Spitalul Județean Brăila. Șoferul a fost arestat pentru 30 de zile.

„În noaptea de 06/07.09.2024 s-a consumat un nou ultraj la adresa polițistului român. Colegul nostru Cireașe Mihai, agent de poliție în cadrul Biroului Rutier al Poliției Orașului Măcin - IPJ Tulcea, a efectuat un semnal regulamentar pentru a scoate din trafic un autoturism.

Conducătorul autoturismului, în loc să se conformeze obligațiilor rutiere, a demarat în trombă și efectiv l-a luat pe colegul nostru pe capota mașinii, trântindu-l de asfalt. Colegul nostru are multiple leziuni la nivelul corpului, 2 fracturi la coloană în zona lombară și deschiderea suturii unei operații chirurgicale recente.

Colegii noștri din cadrul IPJ Tulcea și-au făcut datoria și au identificat și reținut autorul.

Sperăm ca și procurorul competent să acționeze în spiritul legii și să propună arestarea preventivă a autorului ultrajului, prin tentativa la omor (din punctul nostru de vedere).

Arestarea preventivă a autorilor de ultraj, ajută la impunerea ordinii și liniștii pe stradă”, au transmis reprezentanții SNPPC într-o postare pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: politist IPJ Tulcea sofer beat
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close