Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Sibiu a fost prins în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. IPJ a dispus cercetarea prealabilă a acestuia

Un polițist din Sibiu a fost prins în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. IPJ a dispus cercetarea prealabilă a acestuia

masina de politie
Mașină de poliție / foto cu caracter ilustrativ / FOTO: Hepta
de R.M.    |    05 Sep 2024   •   15:45

Un poliţist din Sibiu a fost prins beat la volan, în timp ce se afla în timpul liber, în Constanţa, iar acesta este cercetat acum prealabil, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Incidentul a avut loc în data de 17 august, în Constanța.

Bărbatul, ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului, în afara programului de muncă.

„La data de 19 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat IPJ Sibiu cu privire la faptul că, la data de 17 august a.c., în jurul orei 00:15, în judeţul Constanţa, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, aflat în timpul liber, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul personal sub influenţa alcoolului.

Astfel, la nivelul IPJ Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării prealabile a poliţistului în cauză”, precizează IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, în prezent, poliţistul îşi desfăşoară activitatea conform atribuţiilor prevăzute în fişa postului, cu menţiunea că nu deţine dreptul de a conduce autospecialele unităţii întrucât dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

„Vă informăm că, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, se pune un accent deosebit pe verificarea stării psiho - fizice a poliţiştilor, atât în timpul programului de serviciu, cât şi în timpul liber, fiind efectuate frecvent instruiri şi acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii implicării cadrelor M.A.I. în evenimente deosebite, produse pe fondul încălcării normelor rutiere, evenimente ce pot aduce prejudicii atât vieţii şi bunurilor, cât şi imaginii publice a instituţiei", mai anunţă IPJ Sibiu.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close