Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist a fost luat pe capotă și târât câțiva metri de un șofer care a refuzat să oprească la semnale, în Cluj-Napoca

Un polițist a fost luat pe capotă și târât câțiva metri de un șofer care a refuzat să oprească la semnale, în Cluj-Napoca

politist brigada rutiera
Polițist de la Brigada Rutieră. Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
de Mia Lungu    |    28 Aug 2024   •   11:17

Un accident grav s-a petrecut miercuri dimineață, pe strada Blajului din municipiul Cluj-Napoca. Șoferul unei mașini a rănit un polițist, după ce l-a târât câțiva metri cu atoturismul, după care a fugit.

Oprit de polițiști în trafic, un șoferul a refuzat să respecte indicațiile acestora, după care a demarat brusc, târând unul dintre agenți câțiva metri și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.

„În cursul dimineții de astăzi, 28 august, în jurul orei 08:20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu.

În autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vechicul.

Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.

În cauză au fost demarate verificări cu celeritate pentru depistarea persoanei respective, iar pasagerul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul activităților de căutare au fost angrenate forțe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigatii criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie.

Astfel, în mai puțin de o oră de la data producerii incidentului, bănuitul de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani, a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și dispuse măsurile legale.”, a transmis Poliția.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca politist rănit accident
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close