Antena 3 CNN Actualitate Locale Un muncitor a dispărut în mare, la Constanța, după ce a căzut de pe o macara

Un muncitor a dispărut în mare, la Constanța, după ce a căzut de pe o macara

112
Două autoturisme au fost implicate în coliziune / Sursa foto: Facebook/ SMURD
de    |    06 Oct 2024   •   11:13

O operațiune de căutare a fost declanșată în județul Constanța, la malul mării, după ce o persoană a dispărut în apă, transmite Antena 3 CNN.

Mai multe echipaje de salvare au fost mobilizate.

"Vorbim despre un muncitor care lucra în zona geamandurilor din Portul Constanța Sud - Agigea, acolo unde sunt și foarte multe macarale.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, care au intervenit l fața locului, spun că, cel mai probabil, bărbatul a căzut în mare de pe o astfel de macara.

La fața locului au fost trimise o autospecială și un echipaj SMURD. În plus, o ambarcațiune a pornit din Portul Tomis către Portul Constanța Sud - Agigea.

Au fost căutări timp de mai multe ore, noaptea trecută, însă, din cauza condițiilor nefavorabile, operațiunea a fost sistată pentru că începuse ploaia, iar scafandrii nu mai puteau interveni în zonă. Urmează ca operațiunea să fie reluată astăzi.

De asemenea, cercetări fac în acest caz, în momentul de față, și polițiștii din Constanța", a relatat Corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close