Antena 3 CNN Actualitate Locale Un monument istoric este folosit pentru show-uri erotice, de către oameni de cultură

Un monument istoric este folosit pentru show-uri erotice, de către oameni de cultură

iasi.jpg
01 Oct 2015   •   22:17

Incredibil, in centrul Iasului, intr-un loc intens circulat, are loc frecvent un spectacol grotesc. Intr-un imobil istoric, administrat de artisti ieseni, au loc periodic spectacole de prost gust, la care participa tot felul de persoane dubioase.

Mai grav este faptul ca nimeni nu a luat vreo masura, cu toate ca imaginile respective ar oripila pe oricine. La demisolul palatului Braunstein, cladire monument istoric si unul din simbolurile Iasului, au loc frecvent concerte de manele si nu numai. Culmea, spatiul este administrat tocmai de Uniunea Artistilor Plastici, for care a primit o parte din cladire pentru organizarea evenimentelor culturale.

Cu toate acestea, in spatiul respectiv numai de cultura nu poate fi vorba. Patronii unui local, intitulat pompos Biblioteque Pub, organizeaza periodic concerte in acel spatiu, in special manele, pentru a atrage clientii ahtiati dupa acest gen muzical. Cu toate ca primaria ieseana a anuntat ca intreg imobilul vechi de peste o suta de ani va fi supus unui proces de reabilitare, atat patronii pub-ului cat si Uniunea Artistilor Plastici nu tin cont de asemenea lucru.

Citiţi mai mult pe bzi.ro

×
Subiecte în articol: Iași monument istoric
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close